معرفى گروه

تاريخچه

گروه فيزيك دانشکده علوم دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در سال 1363 در دانشكده علوم تاسيس و اقدام به جذب هیات علمی نمود. اين گروه كار خود را در رشته فيزيك كاربردی آغاز كرد و تاکنون بیش از 900 فارغ التحصیل داشته است که بعضی از آنان با ادامه تحصیل اینک با درجه دکتری به عنوان عضو هیات علمی در این دانشگاه و در دانشگاههای مختلف كشور به كار آموزش و تحقيق مشغولند. در طی سالهای نخست، آزمايشگاه های كارشناسی نظير فيزيك پايه 1و 2و 3 تاسيس گرديد. آزمایشگاه های تخصصی اپتیک، الکترونیک، فیزیک جديد، فیزیک حالت جامد و فیزیک هسته ای نیز به تدریج تکمیل و راه اندازی شد. در حال حاضر گروه فیزیک با توجه به امکانات موجود گرایش  فیزیک كاربردي را در مقطع كارشناسي وفیزیک اتمي ملکولی را در مقطع کارشناسی ارشد ارائه می کند.

از سال 1384 مقطع كارشناسی ارشد در گرايش فیزیک اتمی و ملکولی در اين گروه تاسيس شد و تاکنون ]چندين دوره دانشجو پذیرش نموده است. گروه فيزيك آزمايشگاه تحقيقاتی همجوشی هسته ای را در سال 1385 تاسیس و به عنوان نخستین همراه مرکز تحقیقات فیزیک پلاسما پژوهش در این زمینه را آغاز کرده است.

Finland Sevastopol joomla